Matematik

Vektorer og en trekant

22. marts 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har nogle opgaver her. Er der nogen der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2017 af mathon

a)
            \mathbf{\color{Red} \overrightarrow{AB}}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA}=\begin{pmatrix} b_1\\ b_2 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} a_1\\ a_2 \end{pmatrix}=\mathbf{\color{Red} \begin{pmatrix} b_1-a_1\\ b_2-a_2 \end{pmatrix}}


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2017 af mathon

b)
        A=\cos^{-1}\left ( \frac{\overrightarrow{AB}\cdot \overrightarrow{AC}}{\left | \overrightarrow{AB} \right |\cdot \left | \overrightarrow{AC} \right |} \right )


Svar #3
22. marts 2017 af TingleFinger (Slettet)

Tak for hjælpen. Jeg mangler bare opgave d) den er lidt svær.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2017 af mathon

d)
         \left | AC \right |=\frac{57}{ \left | \overrightarrow{AB} \right |\cdot \sin(A)}

         \sqrt{7^2+(y-1)^2}=\frac{57}{ \left | \overrightarrow{AB} \right |\cdot \sin(A)}\; \; \; \; \; \; \; \; y>0

         


Skriv et svar til: Vektorer og en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.