Matematik

find sidelængden af en terning

22. marts 2017 af SimonDevald (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej, jeg har denne her opgave som siger at jeg skal finde sidelængden af en terning med rumfaget 400 m3, jeg har absolut ingen ide om hvordan man gør det, tak på forhånd.


Svar #1
22. marts 2017 af SimonDevald (Slettet)

 

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2017 af StoreNord

Rumfanget af en terning er     længde * bredde * højde.

V = s3 = 400     <=>    s = ³√400       (kubik-roden af 400)


Skriv et svar til: find sidelængden af en terning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.