Fysik

Stående bølger på en streng

24. marts 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med disse spørgsmål?

4. Punkterne skulle gerne ligge på en ret linje. Indsæt en lineære tendenslinje og brug regneforskriften for         denne til at finde µ\mu. Argumenter for, hvordan \mu bestemmes.

    y=13,431x-1,6929

5. Find nu \mu ud fra målingeerne af snorens masse og længde.

    laengde=153 cm

    Vaegt =2,31g


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2017 af peter lind

4. Da jeg ikke kender dine målinger kan jeg ikke sige noget om det

5. μ er fomodentlig massen af snoren pr. lægdeenhed. Divider snorens masse med længden

Hvorfor skal vi gætte hvad det drejer sig om. Kom med hele opgaven med det samme


Svar #2
27. marts 2017 af Kristensenalex

Håber at i kan hjælpe

Vedhæftet fil:Resultatbehandling.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2017 af peter lind

a=kvadratr(1/μ)


Skriv et svar til: Stående bølger på en streng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.