Matematik

differenttialregning

24. marts 2017 af unicorn66 - Niveau: B-niveau

hvordan differe jeg 2ln(x)  altså finder den afledte funktion???


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2017 af janhaa

(2ln(x)) ' = 2/x

eller

2\int \ln(x)\,dx = 2x(\ln(x)-1)+c\\ \\ partial\,\, integration


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2017 af mathon

          \left (2\ln(x) \right ){\, }'=2\cdot \frac{1}{x}=\frac{2}{x}\; \; \; \; \; \; \; x>0


Skriv et svar til: differenttialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.