Matematik

gør rede for funktionen

24. marts 2017 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogen der måske kan hjælpe mig med at løse den vedhæftede opgave der er uden hjælpemidler tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: opgave 2.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2017 af Mathias7878

find f'(x)

dy/dx = f'(x) og f(x) = y

Indsæt f'(x) som dy/dx og f(x) som y, og undersøg om det giver det samme på begge sider. Hvis det gør er f(X) = (x+1)*e^x en løsning til differentialligningen

- - -

 

 


Svar #2
24. marts 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

jeg ved ikke helt hvad det er jeg gør forkert men jeg får det ihvertfald til et minus tal der ikke giver mening :/


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. marts 2017 af Mathias7878

Har vedhæftet et billede, hvordan det skal se ud. Har du gjort det samme? 

- - -

 

 

Vedhæftet fil:hej1234.PNG

Svar #4
24. marts 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

når jeg gør det på inspire gør jeg det på den måde men problem er bare at opgaven er uden hjælpemidler, og det er så det der gør det svære at udregne opgaven :/


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. marts 2017 af Mathias7878

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
24. marts 2017 af Mathias7878

Har lige lavet den i hånden, så kan du se, hvordan man gør. 

- - -

 

 


Svar #7
24. marts 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

tusind tak for hjælpen :) men i det første led (x+2) hvor har du så fået 2 tallet fra? :)


Brugbart svar (1)

Svar #8
24. marts 2017 af Mathias7878

differentieres f(x) fås f'(x) = (x+2)*e^x

- - -

 

 


Svar #9
24. marts 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: gør rede for funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.