Biologi

stofskifte hos en hund!

25. marts 2017 af Flade (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Jeg har denne opgave jeg gerne vil bede om lidt start hjælp til.

Den er vedhæftet i en fil..

jeg har den her formel men er det rigtigt?      Er jeg på rette vej? jeg syntes jeg mangler noget?...

M=a*W_b

M: metabolsk rate, enhed i watt

W: dyrets vægt, enhed i kg

a: konstant for dyret stofskiftet for dyret på 1 kg, enhed W (J/s)

b: konstant


Svar #1
25. marts 2017 af Flade (Slettet)

50 ml / 60 sec = 0.83ml O2/ kg

stofskifte = iltforbrug * kalorimetrisk koeffitient

kalorimetrisk koeffitient 20.2 j /ml O2

dvs

0.83ml*20.2 j = 16.76 W/kg.

ser det rigtigt ud? ??


Skriv et svar til: stofskifte hos en hund!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.