Matematik

Bestem det bestemte integrale for en ukendt funktion.

25. marts 2017 af preunipostgym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen. 

Jeg har fået følgende opgave: 

Funktionen F, hvis graf (grafen er vedlagt) er tegnet på figuren, er en stamfunktion til funktionen f.

Bestem \int_{0}^{3}f(x)dx

Er der nogen som kan give mig en ide til hvordan den skal løses. Er helt på bar bund. 

Mange tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2017 af mathon

                                       


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2017 af mathon

                                                  \int_{0}^{3}f(x)\, \mathrm{d}x=F(3)-F(0)=2-5=-3


Svar #3
25. marts 2017 af preunipostgym (Slettet)

Argh.. Det giver meget mere mening nu. Tusind Tak 


Skriv et svar til: Bestem det bestemte integrale for en ukendt funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.