Matematik

Hvordan kan man skrive en formel som y = 0,5 * x?

26. marts 2017 af annekatrine57 - Niveau: 9. klasse

Hej. Jeg har fået en matematikopgave for til i morgen mandag, og jeg sidder seriøst fast ved dette spørgsmål: 

Hvordan kan man skrive en formel som y = 0,5 * x?

Nogle gode bud, til at forklare dette spørgsmål præcis som muligt. Tak på forhånd :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2017 af peter lind

Du skriver bare præcist som du har gjort


Skriv et svar til: Hvordan kan man skrive en formel som y = 0,5 * x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.