Matematik

Ens- og retvinklede trekanter

28. marts 2017 af miljoi - Niveau: B-niveau

Tjek billedet 


Svar #1
28. marts 2017 af miljoi

her

Vedhæftet fil:Trekanter ret og ens.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2017 af mathon

Ensliggende sider er proportionale.

           \frac{\left | AD \right |}{\left |ZN \right |}=1:2

           \left |AF \right |=\frac{1}{2}\cdot \left | NS \right |=\frac{1}{2}\cdot 6=3

           \left | DF \right |=\sqrt{\left | AD \right |^2-\left | AF \right |^2}

           \left | SZ \right |=2\cdot \left | DF \right |

           


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2017 af mathon

eller
              \left |SZ \right |=\sqrt{\left | NZ \right |^2-\left | NS \right |^2}

              \left |DF \right |=\tfrac{1}{2}\cdot \left | SZ \right |


Skriv et svar til: Ens- og retvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.