Matematik

Forkortelse af x og x^2

28. marts 2017 af NielsThoegersen - Niveau: 9. klasse

Jeg kom til at tænke på, om man egentlig kan forkorte x og x^2? - man kan jo ikke sige 2x^2. :)

Hilsen Niels


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2017 af mathon

              \frac{x}{x^2}=\frac{x}{x\cdot x}=\frac{1}{x}\; \; \; \; \; \; \; \; x\neq0


Skriv et svar til: Forkortelse af x og x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.