Matematik

Rektangulær form

28. marts 2017 af UchihaItachi - Niveau: Universitet/Videregående

\left | w \right |=12 og arg(w)=\left ( \frac{1}{3}*4-\frac{3}{2} \right )\pi

Skal bestemme w på rektangulær form

Kommer man ikke frem til: w=6\sqrt{3}-6i


Svar #2
28. marts 2017 af UchihaItachi

Yes tak Mathon. Tænkte nok at det du hjalp med var til spørgsmål c :) Ville bare lige være sikker


Skriv et svar til: Rektangulær form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.