Matematik

Jeg har denne opgave, og mangler at besvare b og c

28. marts 2017 af miljoi - Niveau: B-niveau

Tjek vedhæftet billede


Svar #1
28. marts 2017 af miljoi

j

Vedhæftet fil:koncentration.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2017 af Mathias7878

b) Find T'(x) og indsæt x=7

c) Løs ligningen T'(x)=0 og indsæt den fundne x-værdi ind i T(x)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2017 af mathon

                       T{\, }'(x)=\frac{-e^{0{,}82x}\cdot 0{,}82\cdot 0{,}12x^2-\left ( 1-e^{0{,}82x} \right )\cdot 2\cdot 0{,}12x}{\left (0{,}12x^2 \right )^2}=

                                         \frac{-0{,}41x\cdot e^{0{,}82x}+e^{0{,}82x}-1}{0{,}06x^3}=

                                         \frac{e^{0{,}82x}\cdot \left ( 1-0{,}41x \right )-1}{0{,}06x^3}

                                         


Skriv et svar til: Jeg har denne opgave, og mangler at besvare b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.