Fysik

Frie Fald

28. marts 2017 af Dagensmand1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med denne opgave.

En sten m= 2,5 kg bliver sluppet fra A
Der går = 5,2 sek. til at stenen kommer til B

g=9,82

Hvor langt er der fra A til B?

Hvor høj er farten når stenen er kommet til B?

Hvor høj er farten når stenen er kommet halvejs fra A til B?

Jeg har vedhæftet den som billede også.

Vedhæftet fil: Frie fald.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2017 af peter lind

s=½*g*t2

v = g*t

Til det sidste. Du kan også godt bruge energibevarelse


Svar #2
28. marts 2017 af Dagensmand1 (Slettet)

s=½*g*t2 er til at beregne hvor langt der er fra A til B?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. marts 2017 af peter lind

 Det er resultatet af beregningen af s


Svar #4
29. marts 2017 af Dagensmand1 (Slettet)

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Frie Fald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.