Matematik

Bestem en forskrift for stamfunktionen

29. marts 2017 af hjælp1212 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløj. Sidder med en matematikaflevering som jeg håber nogen kan hjælpe mig med. Opgaven er vedhæftet.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2017 af mathon

                           f(x)=2\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}}+2x

                           F(x)=2 \sqrt{x}+x^2+k            gennem (4,10).


Svar #3
29. marts 2017 af hjælp1212 (Slettet)

Er det der endelige svar, eller skal jeg sætte noget ind? Ved ikke om det er et dumt spærgsmål ahah


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2017 af mathon

der skal jo gælde:

                          F(4)=2 \sqrt{4}+4^2+k=10


Svar #5
29. marts 2017 af hjælp1212 (Slettet)

Nåå okay. Tusinde tak!


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for stamfunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.