Matematik

procent

29. marts 2017 af gladdk - Niveau: 7. klasse

faldte lige over dette spørgsmål... 85% af et beløb svarer til 510kr hvor stort er beløbet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2017 af SuneChr

Kald beløbet for x.
Da har vi, (idet 85% = 0,85) :
0,85x = 510          ⇒
       x = 510/0,85  ⇒
       x =  ............   kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2017 af mathon

                           B\cdot 0{,}85=510

                           B=\frac{510}{0{,}85}


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.