Matematik

Anvendelse af Binomialfordeling

03. april 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håber at i kan hjælpe


Svar #1
03. april 2017 af Kristensenalex

Her er opgaven

Vedhæftet fil:Opgave 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2017 af janhaa

b)\\ P(x=20)=\binom{30}{20}*0,8^{20}*0,2^{10}=0,0038


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2017 af Therk

Du må kunne svare på noget af det, kan du ikke? I så fald: Hvad?


Skriv et svar til: Anvendelse af Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.