Matematik

Forklaring

04. april 2017 af ForvirretBarn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.
Jeg sidder med denne opgave, og er blank på, hvad jeg skal skrive. Er der nogen som vil forklare betydningen for mig? 
Tak på forhånd!

Opgave vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2017 af peter lind

Se hvad der står når x=0

Se på hvad den årlige vækst er


Brugbart svar (2)

Svar #2
04. april 2017 af Mathias7878

5000 er begyndelsesværdien, dvs. der var 5000 kr på den indestående konto

Vækstraten r kan findes som r = (a-1)*100 = (1,03-1)*100 = 3 %

Dvs. kontoens indestående stiger med 3 % pr. år efter kontoens oprettelse. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2017 af MatHFlærer


Skriv et svar til: Forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.