Matematik

samtale tid

14. april 2017 af shain - Niveau: 9. klasse
En samtale koster 2,80 kr. Hvor lang tid har samtalen varet… …hos Mobil 1?




Mobil 1 Opkaldsafgift 25 øre. Minutpris 90 øre Du betaler kun for den tid, som du ringer.

mit svar 280 øre/90 øre = 3,111111111 min?? er det rigtig opstillet

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2017 af mathon

En samtale koster 2,80 kr. Hvor lang tid har samtalen varet… …hos Mobil 1?

                  y=0{,}90\cdot x+0{,}25

                  x=\frac{y-0{,}25}{0{,}90}

                   x = 2 min 50 sek


Svar #2
14. april 2017 af shain

ok tak har ikke tænkt på nogen funktion , men det giver mening, hvor Opkaldsafgift er fast beløb

Skriv et svar til: samtale tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.