Matematik

Mat -Sinclair-koeffienten

19. april 2017 af AmandaMR (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan finde ud af denne? - Jeg har vedhæftet opgaven. 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af MatHFlærer

a) Indsæt 62 i m.

b) løs ligningen C(m)=1.2

Men pas på, hvis du bruger CAS, så skal du skrive log10 istedet for log, ellers læser programmet det som ln.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2017 af MatHFlærer

Hvor


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2017 af Soeffi

#0. 

Vedhæftet fil:1750873.png

Svar #4
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

Jeg bruger Maple, og der vil den ikke acceptere det


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2017 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. april 2017 af MatHFlærer

Du skal nå frem til det samme som mig, husk også at konkludere på resultaterne. Det skal man til eksamen.


Svar #7
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

Der kommer ikke noget resultat ud


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. april 2017 af MatHFlærer

Må jeg se hvad du gør? Evt. læg din Maple fil op, så kan jeg måske se hvor det går galt.


Svar #9
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

I b til sidst, der skriver den dette. 


Brugbart svar (0)

Svar #10
19. april 2017 af MatHFlærer

Du har glemt en parentes 


Brugbart svar (0)

Svar #11
19. april 2017 af MatHFlærer

Ellers bare højreklik på din ligning C(m)=1.2 og klik solve 


Svar #12
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

Du kan få min fil her, hvis det er nemmere


Brugbart svar (0)

Svar #13
19. april 2017 af MatHFlærer

Ja


Svar #14
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #15
19. april 2017 af Therk

Prøv Maplenotation:

c:=unapply(evalf(10^(0.78478*(log10(m/173.961,10))^2)),m);
c(62);
solve({c(m) = 1.2,0<m,m<250});

Jeg har lidt svært ved at se fordelen i "Gym"-pakken, beklager. solve kan løse både ligninger og uligheder, og flere på én gang. Giv den kravet om 0<m<250 som to uligheder; nemlig 0<m og m<250 og Maples indbyggede solve-funktion fanger fint løsningen.


Svar #16
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

Jeg ved ikke, om du kan se den?


Svar #17
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

Tak det virkede


Svar #18
19. april 2017 af AmandaMR (Slettet)

Kan du hjælpe med en anden opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #19
25. april 2020 af ABCHEJ123

hej er der nogen som kan hjælpe mig? jeg får det her


Brugbart svar (0)

Svar #20
25. april 2020 af ABCHEJ123

får 1,22 i opg a

pg får 62,60 i opg b


Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.