Tysk

Rigtige ord?

20. april 2017 af Am1a2n3 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej!

Jeg skal skrive sætningen: Hvordan fik I ideén?

(på tysk)

Wie bekommen sie die Idee?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2017 af Tyskfødt (Slettet)

Wie bekommen = nutid sie = de die Idee?

Hvordan fik I ideén? = Wie bekamt ihr die Idee?        eller : Wie kamt ihr auf die Idee ?


Svar #2
20. april 2017 af Am1a2n3 (Slettet)

Nåh ja!

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Rigtige ord?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.