Matematik

vektorfunktion

22. april 2017 af 321bj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Sidder med denne opgave og er blevet i tvivl om jeg har forstået nr. 1 rigtigt

Har tegnet banekurven i et koordinatsystem og skæringen med x-aksen i intervallet er x = 0 og x = 4 på figuren.

Når jeg beregnert y(t) = 0, bliver t-værdierne t = 0 og t = 1,155 (afrundet). Når jeg så tager x(t) og finde x(0)-x(1,155) får jeg 1,333, hvilket ikke giver 4.

Men bøør bredden ik være 4? har jeg forstået opgaven korrekt eller lavet det forkert?

Opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: 16.pdf

Svar #1
22. april 2017 af 321bj (Slettet)

har fundet ud af. havde lavet en tastefejl


Skriv et svar til: vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.