Fysik

foton = lyskvant ???

23. april 2017 af soer381k - Niveau: B-niveau

hej er en foton det samme som en lyskvant?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. april 2017 af Jerslev

Ja.
- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. april 2017 af Number42

Energien af et lyskvant er E = h f, hvor h er Planks konstant og f er frekvensen at lyset.

Grønt lys med en bølgelængde på 555 nm har en frekvens på ca 540540540540540 hertz. og en foton af det  er er ca 3.6 10^(-19) joule


Skriv et svar til: foton = lyskvant ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.