Fysik

Beregning af tyngdeaccelerationen

23. april 2017 af Idja (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg forstår ikke, hvordan jeg skal udregne tyndgeaccelerationen - se vedhæftet fil. På forhånd tusind tak.

Vedhæftet fil: newton og gravitation.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2017 af peter lind

FT = m*g = G*m*Mjord/rjord2 så g = G*Mjord/rjord2 så du slår G, Mjord og rjord op i en tabel og sætter ind


Skriv et svar til: Beregning af tyngdeaccelerationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.