Matematik

Differentialligninger

26. april 2017 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

en funktion f(x) er løsning til differentialligningen er

dy/dx = 3y2(x-1)

1-Bestem den løsning til differentialkigningen hvis grafen går gennem punkt (1,f(1))

2- Bestem minimumværdien for denne løsning.?

jeg har løst 1 og jeg har fået den til y= -2/(3x2 -6x +1) ,,men det står på facit

y= -2/(3x2 -6x +4)

jeg ved ikke hvilken fejl laver jeg ?

og 2 har jeg ingen idea!??

er der nogle det kan hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2017 af mathon

                \small y=\frac{-2}{3x^2-6x+1}  er korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2017 af mathon

hvis grafen går gennem punktet (1,f(1)) ??


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.