Matematik

OPGAVE 2 - LOGARITMEFUNKTIONER

27. april 2017 af moha2206 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen som kan hjæpe mig med at løse den her ligning, skiv gerne mellemregninger ned tak 

opgave: ln(t)(-3ln(t))=0 

hjælp !!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2017 af peter lind

ln(t)(-3ln(t))=0 <=> -3*ln2(t) = 0 <=> ln(t) = 0


Svar #2
27. april 2017 af moha2206 (Slettet)

tak 


Svar #3
27. april 2017 af moha2206 (Slettet)

kan du ikke lige også hjælpe mig med de her 1 opgaver 

a) ln(35)*ln(79)/ln(9)*(49) 
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2017 af SuneChr

# 3
\frac{(5\ln 3)\cdot (9\ln 7)}{(2\ln 3)\cdot (2\ln 7)}                 i nævneren skal vel stå   ln 49  til sidst?
Forkort nu så meget som muligt.
Man har i nævneren benyttet, at  9 = 32  og  49 = 72
Sorry:  Øverste linje:   LaTeX kører i øjeblikket med samme hastighed som visse togstrækninger.
 


Skriv et svar til: OPGAVE 2 - LOGARITMEFUNKTIONER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.