Dansk

analyse af apple green twist - vodka

28. april 2017 af snulle2001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

en venlig sjæl, der vil hjælpe med at analysere dette billede. ( https://www.google.dk/search?q=smirnoff+vodka+reklame&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjN3dPI4MbTAhWDfhoKHdoCA2kQ_AUICigB&biw=1440&bih=803#imgrc=QVOmlhRhYmGQxM: )

Intertekstualitet?

Farver og lys?

Symbolik?

Hvordan følger den AIDA-modellen?

Budskabet?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2017 af Piksalat

pilen og æblet = sex

Farven rød = kærlighed
Hvid = uskyldighed
Sort = ond/død
Grøn = håb
Guld = rigdom

Guld tasken og guld skoene er placeret i det gyldne snit.

Old stories. New turist. --> Manden i sort tøj = old stories, englen = turist ---> Grøn = håb

Derfor... Hvis du køber deres produkt, så dukker manden/kvinden op i dit liv

Søg lidt på google næste gang ik? :)


Skriv et svar til: analyse af apple green twist - vodka

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.