Matematik

Trigonometri og linjens ligning

30. april 2017 af f1bbb3r (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen! Jeg har fået disse to opgaver som skal afleveres i dag og derfor ville gerne have hjælp med dem. Det vil være fedt hvis I kunne give en beskrivelse af hvordan jeg regner dem ud. :)

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2017 af peter lind

B = 2*Sp*cos(vp)

b = B-2*Sc*cos(vc)

h=Sp*sin(vp) + Sc*sin(vc)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2017 af peter lind

Brug at BC er normalvektor  til højden på BC

vinklen er vinklen mellem BA og BC

Areal = ½|BA||BC|*sin(B)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2017 af mathon

Opgave 3

     ha er vinkelret på siden BC med hældningstal 2/3 og har derfor hældningstal -3/2 og går gennem A.
     Punkt-hældningsformlen giver derfor:

                            y - yo = a· (x - xo)

                            y - (-2) = -3/2· (x - 4)

                        


Svar #4
30. april 2017 af f1bbb3r (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Trigonometri og linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.