Matematik

Tegn funktionen ud fra kendte oplysninger

08. maj 2017 af Karinarn (Slettet) - Niveau: A-niveau
Spørgsmålet lyder:
Tegn en funktion f, ud fra følgende:
Dmf = ]-7,9[
Vmf = [-4.6]
F har 3 nulpunkter
f'(3)=0

Håber i vil hjælpe :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2017 af StoreNord

Se vedhæftede


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2017 af SuneChr

# 1 vedhæftet
(- 7 ; - 4) og (9 ; 6) er ikke defineret.
Man kunne i stedet lade extremerne være (- 4 ; 6) og (3 ; - 4)

Funktionen
  f (x) = 5·sin (π/6x) + 1     for   - 7 < x < 9 
opfylder betingelserne i # 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2017 af StoreNord

#2     Jeg ved godt at disse punkter ikke er defineret, men det er bare lidt besværligt at tegne i Geogebra.               :)


Svar #4
10. maj 2017 af Karinarn (Slettet)

Mange tak for hjælpen :-)

Skriv et svar til: Tegn funktionen ud fra kendte oplysninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.