Kemi

Formel og symbolsprog

10. maj 2017 af Cooljoan (Slettet) - Niveau: C-niveau

Formel og symbolsprog hvad er det nu lige det r i kemi


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2017 af AngelOneOne

Hejsa,

Jeg ved ikke helt om det er dette du søger:

Kemiske formler, angiver sammensætningen af stofefr der er opbygget af mere end ét atom (molekyler, komplekse ioner, atomgrupper osv. F.eks. H2 = brint, H2O = vand og CH3CH2OH = ethanol, SO42- = sulfat

Kemisk symbolsprog, er tallene på latin der angiver en størrelsesorden, f.eks. mono, di, tri, tetra, penta osv. Eksempler B2 = dibrom, CHCl3 = trichlormetan osv.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Formel og symbolsprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.