Matematik

Redegøre for fremskrivningsfaktor med renteformlen

18. maj 2017 af Cavalia - Niveau: C-niveau

Hej

Til min mundtlige eksamen lyder spørgsmålet: "Redegør for begrebet fremskrivningsfaktor. Redegørelsen skal omfatte renteformlen"

Jeg ved godt at fremskrivningsfaktoren ligger i renteformlen, men jeg kan stadig ikke helt forstå hvordan jeg kan forklare fremskrivningsfaktoren ud fra renteformlen?

Jeg skal vel lave et eksempel hvor jeg udregner renteformlen med tal ikke? Fx. finde Kn


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2017 af peter lind

K=K0(1+r)n= b*an

a er fremskrivningsfaktoren =1+r


Skriv et svar til: Redegøre for fremskrivningsfaktor med renteformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.