Matematik

HJÆÆÆÆLP

20. maj 2017 af StudyHard100 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med opgave 2b :( 


Svar #1
20. maj 2017 af StudyHard100 (Slettet)

Her er opgaven 

Vedhæftet fil:Hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2017 af janhaa

V_1=2\pi \int_0^5(x*y)\,dx=2\pi \int_0^5 (x*\sqrt{5^2-x^2})\,dx=83,33

or

V_2=\pi \int_0^5y^2\,dx=\pi \int_0^5 (5^2-x^2)\,dx=83,33\\ der\\ y=\sqrt{5^2-x^2}


Svar #3
21. maj 2017 af StudyHard100 (Slettet)

#2 Hvor får du grænseværdien 5 fra? 


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.