Matematik

Sammenhænge og ligninger.

20. maj 2017 af Blithe - Niveau: 8. klasse

Hej.

Jeg går direkte til opgaven.

I en bondegård er der høns og grise. De har tilsammen 286 fødder.

a) Skriv en ligning, der beskriver sammnehængen.

Hvordan kan den ligning se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2017 af janhaa

2x + 4y = 286


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2017 af janhaa

2x + 4y = 286

(x, y) = (1, 71) , (3, 70) , (5, 69), (7, 68), (9, 67), ....

.

.

.


Svar #3
20. maj 2017 af Blithe

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2017 af mathon

                       \small x+2y=143

                       \small \left ( x,\tfrac{143-x}{2} \right )

(x, y) = (1, 71) , (3, 70) , (5, 69), (7, 68), (9, 67), ...      

udregningen lettes med ulige heltallige x-værdier.


Skriv et svar til: Sammenhænge og ligninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.