Matematik

4. potens om en parantes?

21. maj 2017 af Anne0909 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Jeg har lidt svært ved at forstå hvordan man får fjernet 4. potens (generelt alle potenser ud over 2. potens) hvis der står noget i brøken med plus og minus. 

Min ligning lyder:

3(x+h)^4

Jeg er interreseret i reglen for hvordan man fjerne det, ikke nødvendigvis løsningen :) 

Mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2017 af StoreNord

\\3(x+h)^{4} =? \Leftrightarrow \\\sqrt[4]{3}*(x+h)=\sqrt[4]{?}              Du ku også ta kvadratroden to gange.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2017 af StoreNord

\\3(x+h)^{-4} =? \Leftrightarrow \frac{3}{(x+h)^{4}} =? \Leftrightarrow \\\frac{\sqrt[4]{3}}{(x+h)}=\sqrt[4]{?}      


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2017 af MatHFlærer

#0 Det er ikke en ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2017 af mathon

#0

           Du fik svaret i
            https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1757327#1757448  #1


Skriv et svar til: 4. potens om en parantes?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.