Matematik

Løsning/beregning af formler.

21. maj 2017 af Camilladamgaard1 - Niveau: 9. klasse

Hvordan løser man disse formler:

M er antal mønter - M er ligesom X.

5m = 155

3m + 4 = 316

3m + 4 = 2m + 86

3 (2m + 4) = 144

(10 + m) - (2 + m) = 20 - m


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2017 af StoreNord

Hvis         5m = 155       så er     m = 155/5 = 31

5x = 155

3x + 4 = 316

3x + 4 = 2x + 86

3 (2x + 4) = 144

(10 + x) - (2 + x) = 20 - x


Svar #2
21. maj 2017 af Camilladamgaard1

Hvordan løser jeg så 3x + 4 = 316?


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. maj 2017 af StoreNord

Træk 4 fra på hver side.

Dividèr med 3 på hver side.


Skriv et svar til: Løsning/beregning af formler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.