Matematik

Brøker

21. maj 2017 af gladdk - Niveau: 7. klasse

Tre drenge skal dele 1/2 pizza, hvor meget får de hver? Forklar det så bedst som muligt:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2017 af StoreNord

En halv pizza er 180 grader pizza. Når man deler med 3, får man 60 grader hver.

Man kan også sige:

                                                  \\\frac{1}{2}:3=\frac{1}{6} \; \; \; \; \; \; og\: \; \; \; \; \; \; \frac{1}{6}*360=60


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2017 af janhaa

(1/2) / 3 = 1/6


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2017 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:01848-300.png

Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.