Matematik

Vækstegenskab

23. maj 2017 af BIF1088 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal bevise følgende:

f(x0+h)=f(x0)*a^h 

Men ved ikke lige hvordan jeg skal komme i gang, nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2017 af peter lind

Det må være en eksponentialfunktion

b*ax0+h = b*ax0*ah.= f(x0)*ah

Ved det første lighedstegn bruger jeg at ac+d = ac*ad


Svar #2
23. maj 2017 af BIF1088 (Slettet)

Jeg havde begyndt på denne måde

f(x0+h)=b*a^x0+h


Skriv et svar til: Vækstegenskab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.