Matematik

Matematik A eksamen d. 23/5

23. maj 2017 af Mirandola (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har været til eksamen i dag. Jeg er i tvivl ift. to af opgaverne, som jeg har vedhæftet herunder. Jeg ville virkelig værdsætter, hvis en af jer ville beregne opgaverne. Facit er nok, skal bare lige se om jeg har regnet rigtigt. Dbh


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. maj 2017 af MatHFlærer

Jeg er i gang med at lave facit til B og A

Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2017 af MatHFlærer

Opgave 9:

a) f(0)=g(0) dvs. 0.75=0.75 og det passer.

Arealet af M er 5.364

b) 

Rumfang=8.858m3


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. maj 2017 af MatHFlærer

Opgave 10:

a) x=3.808710739

b) x=5.904992457


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. maj 2017 af StoreNord

Opgave 10a)    se vedhæftede

Vedhæftet fil:Opgave 10.png

Brugbart svar (1)

Svar #5
23. maj 2017 af MatHFlærer

Godt lavet!


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. maj 2017 af StoreNord

Opgave 10b)    se vedhæftede

Vedhæftet fil:Opgave 10b.png

Svar #7
23. maj 2017 af Mirandola (Slettet)

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. maj 2017 af sjls

Hej,

Hvad har I fået opgave 13b til?


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. maj 2017 af Neesau

5,36 har jeg fået arealet af M til, og omdrejningslegemets rumfang til 9,6 som jeg vist kan se længere oppe er forkert. ØV


Brugbart svar (0)

Svar #10
24. maj 2017 af Mathias7878

Anders, kan en opgave egentlig give point, selvom man har lavet den forkert ved at indtaste et forkert tal? Har skrevet x^2 i stedet for 2*x, hvorfor jeg ikke får det rigtige resultat.. Har vedhæftet billedet :) 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. maj 2017 af Mathias7878

s

- - -

 

 

Vedhæftet fil:ups.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #12
24. maj 2017 af Mathias7878

Skulle aldrig have tjekket herinde, nu bliver jeg bare irriteret på mig selv ;p

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #13
24. maj 2017 af Soeffi

#0

Husk grader! 10 a) i Ti-Nspire:


Brugbart svar (0)

Svar #14
25. maj 2017 af PeterAHansen (Slettet)

Ville dette give 10 point inkl. en godkendt opsummering på trods af tastefejlen?

Vedhæftet fil:Opgav 10b.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #15
25. maj 2017 af Mathias7878

Nej, man får ikke i nærheden af 10 point, når man ikke laver opgaven rigtigt. Nu er jeg ikke selv lærer, men tænker måske man kan få 3-4 point eller noget i den stil :D

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #16
25. maj 2017 af Soeffi

#14 Ville dette give 10 point inkl. en godkendt opsummering på trods af tastefejlen?

Du har skrevet 30 i stedet for 20 og har angivet to løsninger uden at sige hvilken, der er den rigtige. Desuden har du nok for mange decimaler.


Brugbart svar (0)

Svar #17
25. maj 2017 af MatHFlærer

Jeg som censor går ikke amok over de tonsvise af decimaler der måtte være, selvfølgelig er det klogt at afrunde. Jeg kigger primært på metoden der er anvendt og selvfølgelig at tallet er rigtigt. Dog er #14s besvarelse ikke fuld point, for som #16 skriver, så er der skrevet 30 og vi ved ikke hvilken af løsningerne, skribenten vil vise os. Selvfølgelig ved vi dog, at det er den positive værdi, men sådan en forklaring skal der være med. 


Skriv et svar til: Matematik A eksamen d. 23/5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.