Matematik

Hjælp

23. maj 2017 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Til opgave b vil jeg meget gerne have hjælp. Jeg tænker selv at III høre sammen med a.

Skærmbillede 2017-05-23 kl. 23.49.48.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2017 af mathon

a)

Hældninger i punktet A:

a:
                 \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=\frac{1}{2}

b:
                 \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=\frac{1}{4}\cdot 2=\frac{1}{2}

c:
                 \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=\frac{1}{2}\cdot 1=\frac{1}{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2017 af mathon

b)
a:
                \small \small \int \mathrm{d} y=\int \frac{1}{2}\mathrm{d} x              \small \textbf{III}

                 \small \small y= \frac{1}{2}x+b                    gennem (2,1)

                 \small \small y= \frac{1}{2}x

b:
                \small \int \mathrm{d} y=\int \frac{1}{4}x\mathrm{d} x           \small \textbf{II}

                 \small y= \frac{1}{8}x^2+b                    gennem (2,1)

                 \small y= \frac{1}{8}x^2+\frac{1}{2}

c:
                \small \int \frac{1}{y}\mathrm{d} y=\int \frac{1}{2}\mathrm{d} x            \small \textbf{}\small \textbf{I}

                 \small \ln(y)= \frac{1}{2}x+k                   

                 \small y= e^{\frac{1}{2}x}\cdot e^{k}

                 \small y= b\cdot e^{\frac{1}{2}x}                           gennem (2,1)

                 \small y= e^{\frac{1}{2}x-1}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.