Matematik

Finde ud af 2^2-4*(-2)*4, hvorfor er den lig 36?

27. maj 2017 af igelsias (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har en ligning jeg er i tvivl om, den hedder følgende. 
2^2-4*(-2)*4 = 36

Da mine regneregler vist ikke sidder helt godt nok fast, har jeg lidt svært med at få det til at gå op på papiret. Håber i kan hjælpe mig med mellemregningen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj 2017 af hesch (Slettet)

22 = 4

-4*(-2)*4 = 4*2*4 = 32

4 + 32 = 36


Svar #2
27. maj 2017 af igelsias (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: Finde ud af 2^2-4*(-2)*4, hvorfor er den lig 36?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.