Matematik

Cirkel

28. maj 2017 af kali12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvordan udregner man arealet af trekant, se word - dokument for opgaver.


Svar #1
28. maj 2017 af kali12 (Slettet)

se word


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2017 af StoreNord

½hg

½appelsin

Herons formel


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2017 af mathon

                            \small T=\left\{\begin{matrix} \frac{a^2}{2}\cdot \frac{\sin(B)\cdot \sin(C)}{\sin(A)}\\ \frac{b^2}{2}\cdot \frac{\sin(A)\cdot \sin(C)}{\sin(B)} \\ \frac{c^2}{2}\cdot \frac{\sin(A)\cdot \sin(B)}{\sin(C)} \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.