Matematik

Differentialligning

28. maj 2017 af jcmatematikA - Niveau: A-niveau

Hej, 

Når man skal bevise løsningen for forskudt eksponentiel vækst y´=b-ay siger den første linje i min bevisførelsesbog

{y}'=b-ay = a(\frac{b}{a}-y)

Beviset siger ligningen omrokeres og a sættes udenfor parentes, men hvorfor må a optræde to gange, I dont get it 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2017 af StoreNord

Du laver b om til                          \frac{b*a}{a}


Svar #2
28. maj 2017 af jcmatematikA

i see - Tak 


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.