Matematik

Nogen der kan hjælpe med denne opgave har siddet med den længe: Udtryk y ved hjælp af x

29. maj 2017 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg udtrykke y ved hjælp af x? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2017 af StoreNord

Du mangler at vise os figuren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2017 af StoreNord

Uden tegning vil jeg gætte på:

                                          y+2x+y+2\sqrt{2x^{2}} = 50\Leftrightarrow 2y=50-2x-2x\sqrt{2}\Leftrightarrow y=25-x-x\sqrt{2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2017 af Soeffi


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe med denne opgave har siddet med den længe: Udtryk y ved hjælp af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.