Matematik

Emner: Differentialregning & differentialkvotient

31. maj 2017 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 
Jeg sidder her med nogen opgaver jeg ikke kan komme igang og videre med er der nogen der please kan hjælpe mig. Har siddet og prøvet alt men det lykkedes ikke.. 


Spørgsmål:
Redegør for differentialkvotienten ved hjælp af grafiske illustrationer og en grænseværdibetragtning (differentialregning). 
Vis anvendelse af formlen ved f.eks at finde ligningen for tangenten i punktet (4,-3) til funktionen f(x) = x^2 - 6x +5 
Redegør for differentialkvotienten ved hjælp af grafiske illustrationer og grænseværdibetragtning (differentialkvotient).


Jeg har de her 3 spørgsmål og en opgave der er vedhæftet jeg gerne vil have hjælp til.


Håber der er nogen der vil hjælpe og tak på forhånden


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2017 af janhaa

f' (x) = 2x - 6

slope: f ' (4) = 2 and (4, -3)

so tangent:

y +3 = 2*(x - 4)

y = 2x - 8 - 3 = 2x - 11

-2x + y + 11 = 0


Svar #2
31. maj 2017 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet)

Er det svaret på ogave/spm 2? :P


Skriv et svar til: Emner: Differentialregning & differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.