Matematik

Eksamens emne

06. juni 2017 af WhizKhaliffa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Ville spørge om der var nogen der kunne hjælpe mig, da jeg ikke helt kan huske hvilket emne "den rette linje y=ax+by=ax+b" går under.

Ja.. nogen der kan forklare for mig, hvad det går ud på?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2017 af peter lind

Den rette linjes ligning  er y=ax+b Mere generelt er den ax+by+c=0 Den sidste form tillader at b=0 og derved også lodrette linjer. I den anden version skal man til gengæld kræve at enten a eller b skal være forskellig fra 0


Skriv et svar til: Eksamens emne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.