Kemi

Osmose og stofmængder?

08. juni 2017 af Cavalia - Niveau: C-niveau

Hejsa

Jeg skal forklare hvordan osmose afhænger af stofmængderne.

Jeg er lidt lost, så nogle der lige kan hjælpe mig lidt frem?

På forhånd taak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2017 af janhaa

vel:

P(osmose) = R*T*c

it's possible to derive an expression/formula as above.

use chemical potential

\,\,\mu

Gibbs free energy and molar volume.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

actually a short cut is:

pV = nRT, so

p = \frac{n}{V}RT=RTc

thus

p(n) = p= \frac{n}{V}RT=RTc


Skriv et svar til: Osmose og stofmængder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.