Matematik

Differentiering

11. juni 2017 af Mali4569 (Slettet) - Niveau: B-niveau

differentier: f(x)=1 - 2x + x^4 - 2x^3

Hej folkens jeg er lidt i tvivl om når man differentiere, skal der være -2 eller bare 2, som det første? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2017 af StoreNord

- 2x         differentieres til  -2


Svar #2
11. juni 2017 af Mali4569 (Slettet)

ja okay, men mere hele funktionen hvordan skal den differentieres, altså det er f.eks. 1 - 2x = -2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2017 af Mathias7878

f'(x) = 2+4x^3-6x^2, hvilket kan omskrives til f'(x) = 4x^3-6x^2+2

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2017 af StoreNord

#0

Ja, 1-tallet differentieres til   0.

- 2x         differentieres til  -2

-

- 2x^3     differentieres til    -6x²


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.