Projektopgaven (9. kl.)

Tiderne Skifter - Medicin (7. Kl.)

13. juni 2017 af Melio (Slettet)

Hej. Min gruppe og jeg har valgt at tage udgangspunkt i medicin og mennesker, og dette er vores problemformulering, som vores lærer har godkendt. Men vi er gået i stå. Vi ved ikke hvad vi skal gøre efter dette. Vi har fundet masser af spørgsmål, hvor efter vi har besvaret nogle af de mest relevante, interessante eller bare vigtigste af dem. Vi har heller ingen idéer til vores produkt, da vi helst ikke vil lave alt det de andre laver.

Vi er gået i stå, da vi ikke ved hvad vi skal skrive eller bare lave efter dette. Vi har fået at vide, at vi skal undre os og snakke med hinanden, men det var bare det. Intet om, hvad vi skulle skrive eller hvordan. Vi har fundet nogle uddrag på andre projektopgaver, men de lignede bare emneopgaver.

Produktet... Tja, nogle idéer?

Vi skal fremlægge det på fredag, d. 16. Juni.

Problemformulering

Vi vil gerne undersøge, hvordan verden ville se ud i dag, hvis vi mennesker ikke havde opdaget/opfundet de fleste slags medicin. Og vi undrer os over, hvor meget medicin produktionen er steget de sidste 100 år og hvorfor. Vi vil også gerne undersøge, hvordan medicinen påvirker os mennesker, samt vores syn på andre mennesker, og hvorfor vores opførsel ændrer sig når vi indtager bestemte slags medicin.

Vi vil gerne tage udgangspunkt i medicinen og mennesker.


Skriv et svar til: Tiderne Skifter - Medicin (7. Kl.)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.