Matematik

Linenære sammenhænge til eksamen

14. juni 2017 af Cavalia - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg kan komme op i lineære sammenhænge til eksamen. Er igang med at forberede spørgsmålene. 

>> Jeg skal redegøre for sammenhængen og de karakteristiske egenskaber. <<

Jeg har redegøret for a og b, tegnet graf og givet eksempel fra virkeligheden.

Er der andet, som kunne være meget vigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2017 af mathon

karakteristiske egenskaber:
          for vilkårlige to variable punkter på den skrå linje \small y=f(x)=ax+b

                           \small \frac{\Delta y}{\Delta x}=a
og derfor
                           \small f{\, }'(x)=a


Skriv et svar til: Linenære sammenhænge til eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.