Matematik

100 gange

19. juni 2017 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, hvordan kan der væreat 1/400 er 100 gange større end 1/40000?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. juni 2017 af Mathias7878

1/400 = 1/4000 * 100 <=> 1/400 = 100/4000 <=> = 1/400 = 1/400

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. juni 2017 af AngelOneOne

Hej,

For at få 1/400 til 1/40000 del, så se på nullerne. Der er to flere nuller i 40000 end i 400. Så for at få 40000 ud fra 400, skal du gange med 100. Derfor er 1/400, 100 gange større end 1/40000.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: 100 gange

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.