Matematik

Hjælp pls

27. juni 2017 af gladdk - Niveau: 8. klasse

hej jeg fik dette spørgsmål 2016:4 men hvis jeg regner rigtigt giver det 54 med det gav så 504 på lommeregner nogen der har et råd til hvordan jeg ved at der skal være et nul mellen eller ej? tak:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juni 2017 af Mathias7878

Først finder du ud af, hvor manage gange 4 går op i 16. Det gør den 4 gange. Så har du 2000 tilbage, fordi du allerede har fundet ud af, hvor mange gange 4 går op i 16, dvs. 2016-16 = 2000. Så finder du ud af, hvor mange gange 5 går op i 2000. Det gør 5 500 gange. Hvis du lægger de to tal sammen fås:

\frac{2016}{4} = 500+4 = 504

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. juni 2017 af Mathias7878

Rettelse: Hvor mange gange 4 går op i 2000 og ikke 5...

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. juni 2017 af SuneChr

.SP 280620170248.PNG

Vedhæftet fil:SP 280620170248.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. juni 2017 af mathon

alternativt:

                   At dividere med 4 er at halvere to gange.

                   1. halvering:           1008

                   2. halvering:             504


Skriv et svar til: Hjælp pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.